O nas

Mobilc.si je spletni oglasnik namenjen izključno mobilnim aparatom, kjer ste kot uporabnik dnevno seznanjeni z novicami iz sveta mobilne tehnologije in zanimivo ponudbo GSM aparatov.

Smo stičišče uporabnikov in obiskovalcev, ki jih zanima nakup in prodaja tako novih kot rabljenih mobilnih telefonov. Kot zagovornik pametnega in informiranega nakupa želimo uporabnika opremiti s čim več uporabnih informacij za čim bolj ugoden nakup (ne nujno najcenejši), glede na želje in potrebe posameznika. Mobilc.si tako deluje kot posrednik med prodajalci in kupci po celi Sloveniji, kjer ponujamo transparentnost vseh oglasov in ponudnikov.

Spletni oglasnik smo prilagodili potrebam oglasom mobilne telefonije kjer lahko z različnimi filtri, pogledi, primerjavami ter različnemu sortiranju ponudimo uporabniku prijazno izkušnjo, kjer lahko čim hitreje poišče želen artikel.

Poleg tega pa želimo uporabnikom v svetu kjer je komunikacija na prvem mestu nuditi kakovostne informacije iz sveta mobilne telefonije in zabavne elektronike. Spremljamo domače in svetovne novice in vam dnevno prinašamo kvalitetne in relevantne informacije.

Prijazni do podjetij
Mobilc.si je usmerjen tudi v podjetja, ki se kakorkoli ukvarjajo s področjem mobilne telefonije. Prav tako kot fizičnim osebam, podjetjem ponujamo vzpostavitev profila (spletne trgovine) in možnost brezplačnega vnosa malih oglasov iz vaše ponudbe.

Med drugimi pa proti plačilu ponujamo tudi bolj individualno obravnavo oglasov (boljšo predstavitev oglasov) ter možnost celostnega oglaševanje vašega podjetja na našem portalu. Med pestrim izborom oglaševanja podjetjem ponujamo tudi oglaševanje po vaši meri. Zavedamo se tako specifik oglaševalnih kampanj ter ciljnega oglaševanja, ki pripeljejo do največje vrednosti za vas denar. Za več informacij o možnostih oglaševanja na mobilc.si nam pišite na info@mobilc.si.Boko d.o.o.
Letališka cesta 32
1000 Ljubljana