Nagradna igra

KAKO DO NAGRADE:

  1. Lajkaj oz. všečkaj našo Facebook mobilc.si stran
  2. Deli naprej
  3. Počakaj do žrebanja, ki bo 26. decembra
  4. Uživaj v novem telefonu ;)

Splošni pogoji:

1. Način sodelovanja v nagradni igri Vse kar moraš storiti je da
• lajkaš našo Mobilc.si Facebook stran
• deliš objavo

2. Potek nagradne igre
Nagradna igra poteka od 23.11.2019 do 25.12.2019 do 24:00 ure. Žrebanje bo potekalo 26.12.2019, ob 10:00 uri na sedežu izvajalca nagradne igre.

3. Opis nagrade
Glavna nagrada je čisto nov telefon Huawei P30 Lite Blue.

Huawei P30 lite vam omogoča snemanje sebkov z 24 MP sprednjo kamero, ki jo poganja umetna inteligenca (AI), zajemanje širokokotnih fotografij s 120-stopinjsko širokokotno trojno kamero in hkrati uživanje v briljantnih barvah izjemnega zaslona z Dewdrop zarezo ter v hitrem polnjenju baterije.

4. Sodelovanje v nagradni igri V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki:
• je izpolnil vse potrebne korake za sodelovanje,
• je z oddajo podatkov potrdil seznanjenost in sprejemanje pravil nagradne igre.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju in njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma izvenzakonski partner oziroma partner registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci ter starši oziroma posvojitelji). Navedeni bodo v primeru njihovega sodelovanja v nagradni igri in v primeru izžrebanja katere od teh oseb izločeni, žrebanje te nagrade pa bo v roku treh delovnih dni od seznanitve s temi okoliščinami ponovljeno.

5. Prireditelj nagradne igre
Nagradno igro organizira podjetje Boko d.o.o., Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Organizator).

6. Prevzem nagrade
Nagrajenec glavne nagrade bo objavljen na naši spletni strani mobilc.si ter Facebook spletni strani: https://www.facebook.com/mobilc.si/. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo. Če se nagrajenec v roku 14 dni po prejemu obvestila ne bo odzval pomeni, da se nagradi odpoveduje. Nagrado lahko srečni dobitnik sprejme osebno oz. se mu pošlje po pošti glede na želje dobitnika.

7. Ostalo
Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro in niso urejena s temi navodili, smo vam na voljo na info@mobilc.si. Ime nagrajenca ne bo uporabljeno v nikakršne druge namene kot opisano v prejšnjih členih teh splošnih pogojev.

8. Odgovornost in reklamacije
Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator nagradne igre ni odgovoren za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika in ne prevzema odgovornosti za morebitno začasno nedelovanje Facebook profila mobilc.si. Vsem sodelujočim v nagradni igri sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@mobilc.si.

9. Reševanje pritožb in končne določbe
Vse morebitne spore, ki jih ne bo mogoče rešiti sporazumno, bo reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Organizator nagradne igre lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje.

10. Seznanjenost s pravili nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri na Facebook strani mobilc.si sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih sprejemajo ter se z njimi v celoti strinjajo.

Ljubljana, 23.11.2019